Υπηρεσίες Λογοθεραπείας στα Δημοτικά Ιατρεία του δήμου Θεσσαλονίκης

 


Με στόχο την πρόληψη και προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί Υπηρεσίες Λογοθεραπείας σε κατοίκους/δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανασφάλιστους ή δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης.

Οι υπηρεσίες αφορούν την πρόληψη, διάγνωση, και αντιμετώπιση των διαταραχών λόγου (καθυστέρηση λόγου, αναπτυξιακές διαταραχές), ομιλίας (άρθρωσης, φωνής, τραυλισμός), επικοινωνίας, (αφασία, δυσαρθρία, διαταραχές κατάποσης), σε παιδιά και ενήλικες, μαθησιακών δυσκολιών (δυσλεξία, δυσορθοογραφία, υπερκινητικότητα, διάσπαση  προσοχής)  σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο χώρο των Δημοτικών ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης κατόπιν ραντεβού στη Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία στα τηλ: 2313318644, 2313318643


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!