Δ. Αυγέρη: 'Πικρή πρόγευση του τίποτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη''

 


''Πικρή πρόγευση του τίποτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού
στη Θεσσαλονίκη''

 
Ο Πρωθυπουργός ήρθε στη Θεσσαλονίκη δίνοντας μια πρόγευση του τίποτα. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «γλυκόπικρη» την επίσκεψή του. Την πίκρα τη ζουν όλοι οι Θεσσαλονικείς, το γλυκό δεν μας είπε ποιο είναι. Εκτός κι αν νομίζει ότι γλυκάθηκε κανείς που η ομιλία του, σε μια βδομάδα, προς τους παραγωγικούς φορείς θα σπάσει σε δύο μέρη. Γιατί, μόνο αυτό είχε να πει.
Αντιθέτως, δεν έχει τίποτα να πει για τη διπλή ήττα της κυβέρνησής του στα μέτωπα της υγείας και της οικονομίας. Για τη Θεσσαλονίκη το κακό τριτώνει με την ματαίωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης, που έγινε χωρίς καμία συνεννόηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και χωρίς καμιά προειδοποίηση των παραγωγικών φορέων της πόλης. Χωρίς προετοιμασία και  σχέδιο για την ανακούφιση του εμπορικού κόσμου και των εργαζομένων από την ζημία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εξαιτίας της ματαίωσης της 85ης ΔΕΘ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν εκμεταλλεύτηκαν τον πολύτιμο χρόνο, που κερδήθηκε από την υπομονή και την υπεύθυνη στάση της ελληνικής κοινωνίας κατά τους μήνες της καραντίνας, για να καταστρώσουν ένα σχέδιο και να το υλοποιήσουν. Σε όλους τους τομείς ευθύνης είναι πάντα πολλά βήματα πίσω.
Τα σύννεφα μαζεύονται και η απόγνωση του κόσμου της Θεσσαλονίκης μεγαλώνει. Αλλά, ο πρωθυπουργός δεν είναι πουθενά ανάμεσα στον κόσμο για να δει και να νιώσει αυτή την απόγνωση. Το μόνο που ξέρει να βλέπει, είναι την κάμερα που τον ακολουθεί. Η μάσκα τού έχει πέσει.
 

Δώρα Αυγέρη

Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!