Αστυνομική επιχείρηση στον Σταθμό Διαλογής και στα Διαβατά. Σύλληψη 6 ατόμων

 


Συνεχείς ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές Σταθμού Διαλογής εμπορικών Αμαξοστοιχιών και Διαβατών

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παγίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, διενεργεί συστηματικά οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες της 04/09/2020, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές του Σταθμού Διαλογής εμπορικών Αμαξοστοιχιών και Διαβατών, κατά την οποία ελέγχθησαν (58) άτομα, (6) εκ των οποίων συνελήφθησαν, καθώς στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.


Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!