Δ. Θεσσαλονίκης: Νέα δίκυκλα στην υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας

 


Με νέα δίκυκλα ενισχύεται ο στόλος οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς. Η παράδοση των δικύκλων έγινε σήμερα το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Ακόμη ένας διαγωνισμός ολοκληρώθηκε σήμερα με την παράδοση δέκα νέων δικύκλων στη Δημοτική Αστυνομία και τριών επιπλέον στην Πολιτική Προστασία. Ακόμη είκοσι δίκυκλα θα ενισχύσουν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου τον τομέα της καθαριότητας», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, τονίζοντας ότι «πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες, τους οποίους συγχρόνως θέλουμε συμπαραστάτες μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας πιο καθαρή και πιο λειτουργική».


Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή, με την αύξηση του στόλου οχημάτων αυξάνονται η ευελιξία και η απόδοση της υπηρεσίας. «Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη δίκυκλη αστυνόμευση, με την οποία μειώνεται δραστικά ο χρόνος απόκρισης, ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για τον δημότη», τόνισε ο κ. Δαγκλής.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εκσυγχρονίζεται. Γινόμαστε πιο ευέλικτοι. Οι τρεις καινούριες μηχανές της πολιτικής προστασίας θα βοηθήσουν στην προσπάθεια να γίνουμε πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί», σημείωσε από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!