αν.α.σ.α Ωραιόκαστρο: Διοίκηση Τσακίρη αδύναμη, αδιάφορη και για τα απλά.

 


Διοίκηση Τσακίρη  αδύναμη, αδιάφορη και για τα απλά.

Η αδυναμία του δημάρχου να διαχειριστεί την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας, Αθλητισμού και πολιτισμού αποδεικνύει την φτώχεια της παράταξης του σε ικανά στελέχη, με η χωρίς «βιογραφικό». Ενώ έχουν ξεσπάσει θεομηνίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος στο Ωραιόκαστρο η πολιτική προστασία είναι ακέφαλη για εβδομάδες. Αμέλεια ή ανικανότητα ποιός θα απαντήσει ;. Το ιδιο  και οι τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού. Για ποια οργάνωση του Δήμου να μιλήσουμε όταν δεν υπαρχουν  καν επικεφαλής.

Το δάσος του Ωραιοκάστρου παρατημένο  στο έλεος του Θεού. Αν δεν καούμε θα πνιγούμε. Το δάσος   με πολλά σκουπίδια, και επίσης  δεν υπήρξε καμία μέριμνα ούτε ενδιαφέρον από την δημοτική αρχή για το τι θα γίνουν, μετά την κοπή των δέντρων εξαιτίας του φλοιοφάγου, τα χιλιάδες κλαδιά που είναι παρατημένα σε σωρούς σ’ ολόκληρο το δάσος που αφενός αποτελούν επικίνδυνες πιθανές εστίες πυρκαγιών αφετέρου έχουν μπαζώσει ρέματα του δάσους, που στις επερχόμενες βροχές θα μας πνίξουν.

Κύριοι της διοίκησης γρηγορείτε “the Winter is coming” (ο χειμώνας έρχεται).  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!