Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή αιμοδοσία του δήμου Ωραιοκάστρου και συλλόγων

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του δήμου Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου, τον Σύλλογο Κρητών  Ωραιοκάστρου 
και Φίλων  "Ερωτόκριτο" , τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και τον σύλλογο γυναικών "Αρίστη".


Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ε το σύνθημα "Συνεχίζουμε να δίνουμε αίμα, συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές" προχώρησε στην δεύτερη αιμοδοσία κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid 19 (η προηγούμενη ήταν τον Μάρτιο).

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας Covid 19 οι ανάγκες στα ωοσοκομεία είναι πολύ αυξημένες, κάτι που εκτίμησαν δεόντως οι εθελοντές αιμοδότες του Ωραιοκάστρου και προσήλθαν να προσφέρουν το αίμα τους.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο στο Ωραιόκαστρο.






Η υπεύθυνη Εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και ισότητας των δύο φύλλων κ Χριστίνα Ζάπρα δήλωσε οτι:






H πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου κ Γεωργία Πετρίδου δήλωσε "
Η ΕΠΩΦ διοργάνωσε την 19η εθελοντική αιμοδοσια της με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου !!!ευχαριστουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενίσχυση τράπεζας αίματος του συλλόγου και του εθνικού συστήματος υγείας ....επισης ευχαριστουμε θερμα τον δήμο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ για την άψογη συνεργασια καθως και την κινητή ομάδα αιμοληψΙας γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό .....γιατί ότι ομάδα κι αν είσαι ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ...."



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων 'Ερωτίκριτος" κ Γιώργος Καπετανάκηης δήλωσε "
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η αιμοδοσία του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου.
Μια εκδήλωση η οποία ίσως αποτελεί την μεγαλύτερη προσφορά του συλλόγου στο κοινωνικό σύνολο.
Εκ μέρους του Δ.Σ. απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή αιμοδοσία καθώς και στην κινητή ομάδα αιμοδοσίας του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τέλος ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους μας Μαρία Ταρπαντζή και Πολύδωρο Γιαννάκη που ήταν εκεί!
Μην ξεχνάμε οτι δίνοντας αίμα δίνουμε ζωή!!'

Ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου κ Γιώργος Χατζηγεωργίου δήλωσε "Ο σύλλογός μας για ακόμη μια φορά έδειξε οτι διαθέτει αντανακλαστικά και ήταν παρόν σε μια απο τις μεγαλύτερες δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο στην οποία θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας που ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος του δήμου Ωραιοκάστρου."










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!