Δ. Θεσσαλονίκης: Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής σε πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας. Πρόσκληση για εθελοντές σε πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές

 


Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής σε πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υλοποιεί πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης για 13η χρονιά.

Στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα όλων των βαθμίδων και κοινωνική  ευρύτερα υποστήριξη σε μαθητές των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού.

Το πρόγραμμα  στηρίζεται κυρίως στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης και από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση.

Αιτήσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους μαθητές μπορούν να κατατίθενται από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, τις εργάσιμες ημέρες από τις 14.00 έως τις 21.00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» στην οδό Σπάρτης 6Α.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-848734 (ώρες 14.00 έως 21.00) και 2313318913 (ώρες 07.00 έως 15.00).



Πρόσκληση για εθελοντές σε πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, απευθύνει πρόσκληση σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης και από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση, για την παροχή εθελοντικής εργασίας  στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ»

Στο  Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» του Δήμου Θεσσαλονίκης υλοποιείται πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης για 13η χρονιά.

Στο Κέντρο παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα όλων των βαθμίδων και κοινωνική ευρύτερα υποστήριξη σε παιδιά, τα οποία ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού.

Eκτός από τα παραπάνω, μέσα από τη δράση προάγονται οι αρχές του εθελοντισμού και προτρέπονται οι νέοι άνθρωποι στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, μέσω της κοινωνικής εργασίας.

Αιτήσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς μπορούν να κατατίθενται από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 τις εργάσιμες ημέρες από τις 14.00 έως τις 21.00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» στην οδό Σπάρτης 6Α.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-848734 (ώρες 14.00 έως 21.00) και 2313318913 (ώρες 07.00 έως 15.00).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!