Ένωση Γονέων δήμου Ωραιοκάστρου: Άνοιγμα σχολικών μονάδων με τα νέα δεδομένα covid-19


Tα σχολεία ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου, με πλήρη λειτουργία, με 25 μαθητές σε κάθε τμήμα, με υποχρεωτική την χρήση μάσκας από όλους εκπαιδευτικούς ,μαθητές , προσωπικό, επισκέπτες. 

Αν και θεωρούμε δεδομένο ότι πρέπει να ανοίξουν και να λειτουργήσουν και να επεκταθεί το ολοήμερο, ανησυχούμε για τους όρους με τους οποίους αυτά θα ανοίξουν, ούτε ο αγιασμός δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή πως θα γίνει!! 

  Τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν με όσο το δυνατόν ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του ιού τηρώντας όλα εκείνα τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί και της πιστής εφαρμογής τους από όλους εκπαιδευτικούς, μαθητές , γονείς

Σας επισυνάπτουμε έρευνα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου στα σχολεία του Δήμου μας, όπου καταγράφεται έντονα η ανησυχία των κηδεμόνων για την ετοιμότητα των σχολείων και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας κυρίως στους μικρούς μαθητές-τιες.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!