Ζέρβας : «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε φάση δημιουργίας και θα διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη NA Ευρώπη»

 


Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΜΠΕΟ: «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ»

«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μια φάση δημιουργίας, σε μια φάση κατά την οποία θα διαδραματίσει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη Μεσόγειο, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια», σχολίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το τι σηματοδοτεί η επίσκεψη στην πόλη του αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.
«Το γεγονός ότι ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επιλέγει να έλθει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία, καταδεικνύει όχι μόνο τη γεωπολιτική σημασία της πόλης μας, αλλά και την εξέλιξη που αυτή έχει στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Ζέρβας
.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!