Πρόταση 12 δημ. συμβούλων για την ανάκληση των αποφάσεων για την ΔΗΚΕΩ και για έκτακτη επιχορήγηση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου για τα έξοδα της προσφυγής του στο ΣτΕ για τα λατομεία Μεσαίου

 


Πρόταση 12 δημοτικών συμβούλων κατατέθηκε για να μην κλείσουν οι κοινωνικές δομές (ΔΗΚΕΩ) και για έκτακτη επιχορήγηση στον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για την εξόφληση των δικαστικών εξόδων του λόγω της προσφυγής στο ΣτΕ για τα λατομεία του Μεσαίου.



"Ο αγώνας αφ´ενός για να μην κλείσουν οι κοινωνικές δομές στον Δήμο μας και αφ´ετέρου για να στηρίξουμε έμπρακτα την προσφυγή στο ΣτΕ του Περιβαλλοντικού συλλόγου -για το θέμα των λατομείων του Μεσαίου, συνεχίζεται!

Οι 12 Δημ. Σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά:
Εδιρνέλης Γρ.,Θεμελής Αγ.,Λαζαρίδης Γ.,Λαζαρίδης Ηλ.,Μαντά Β.,Ματσουκατίδης Θ.,Παρισόπουλος Γ.,Πολυχρονίδης Αν., Σκαρλάτος Π.,Τζίκας Κ.,Τσακαλίδης Ηρ.,Χατζηευαγγέλου Π."





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!