Σύλληψη 4 ατόμων για παλαιότερες υποθέσεις κλοπών σε Εύοσμο και Κορδελιό

 


Εξιχνιάστηκαν υπόθεση ληστείας και (3) περιπτώσεις κλοπής, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (4) συνολικά άτομα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν υπόθεση ληστείας και (3) περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο σε περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

- Δύο ημεδαπών ηλικίας 17 και 24 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούνιο του 2019, προσποιούμενοι του πελάτες εισήλθαν σε γραφεία καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.720) ευρώ.
Επιπλέον ανωτέρω δράστες επιχείρησαν ανεπιτυχώς τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, με την ίδια μέθοδο να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από κατάστημα στο Κορδελιό.

- 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Απρίλιο του 2020 μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από ημεδαπή στην περιοχή του Ευόσμου το κινητό της τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν το όχημα στο οποίο επέβαινε.

- Ημεδαπού, ο οποίος αρχές Αυγούστου του 2020 παραβίασε παράθυρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Εύοσμο και αφαίρεσε (13) μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών και (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!