Σύλληψη 52χρονης στελέχους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών


 Συνελήφθη 52χρονη που αποτελούσε σημαντικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μαζί με δύο άμεσους συνεργούς της

Έπειτα από έρευνα σε οικία στην περιοχή του Δενδροποτάμου κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης

Στη σύλληψη σημαντικού στελέχους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο άμεσων συνεργών του, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ίδιας Υποδιεύθυνσης καθώς και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς ηλικίας 52 (σημαντικό στέλεχος), 30 και 58 ετών (2 γυναίκες – 1 άντρας αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι προαναφερόμενοι, συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (08-10-2020), στην περιοχή του Δενδροποτάμου, καθώς έπειτα από έρευνα σε οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (3) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1) κιλού και (504) γραμμαρίων,
  • (4) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (1) κιλού και (218) γραμμαρίων,
  • Χρηματικό ποσό (110) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • (3) κινητά τηλέφωνα, (3) πακέτα σύνδεσης και (1) κάρτα sim , που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,
  • ενώ σε κατάστημα της ίδιας περιοχής με προσωρινά υπεύθυνο τον 58χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) κινητό τηλέφωνο και (2) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!