Τρείς σπουδαίες γυναίκες αφηγούνται στα 55α Δημήτρια αποσπάσματα απο το βιβλίο “Μη με ξεχάσετε” που επιμελήθηκε ο Λέον Σαλτιέλ

 


ΤΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 55Α ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΤΕ» ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΕΟΝ ΣΑΛΤΙΈΛ 

Τον θεσμό των Δημητρίων τιμά με την παρουσία της η A.E. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία συμμετέχει ενεργά σε μια από τις παραγωγές που θα παρουσιαστούν στην ψηφιακή πλατφόρμα του φεστιβάλ των 55ων Δημητρίων της Θεσσαλονίκης.

Στις 15, 19 και 25 Οκτωβρίου η A.E. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και οι ηθοποιοί Ρούλα Πατεράκη και Έφη Σταμούλη διαβάζουν αποσπάσματα από το βιβλίο «Μη με ξεχάσετε» που επιμελήθηκε ο συγγραφέας Λεόν Σαλτιέλ. Όλες οι αφηγήσεις θα είναι διαθέσιμες online στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ Δημητρίων στο www.e-dimitria.gr.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!