Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα εξοπλίστηκε με το ALUMIL Smart Gate για προστασία από τον COVID-19

 


Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα εξοπλίστηκε με το ALUMIL Smart Gate για προστασία από τον COVID-19

 

 

Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ALUMIL Α.Ε. και της εταιρείας ΑΘ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., πρόσφατα τοποθετήθηκε στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα το Smart Gate της ALUMIL. Η συσκευή βρίσκεται στην είσοδο του Μουσείου και συμβάλλει στη μέτρηση της θερμοκρασίας των επισκεπτών που διέρχονται καθημερινά, διευκολύνοντας την πρόσβαση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για το κοινό.

 

Σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας που συνεχίζει να εξαπλώνεται, η προστασία στους χώρους υψηλής συνάθροισης είναι πιο επιτακτική από ποτέ και για αυτό το λόγο η ALUMIL πρωτοστάτησε σε ενέργειες που είχαν ως γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου από μια πρωτόγνωρης κλίμακας πανδημία.

 


Το ALUMIL Smart Gate είναι η αποτελεσματική λύση θερμομέτρησης για χώρους πολιτισμού, όπως το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, που καθημερινά υποδέχεται μαθητές, ερευνητές και μεμονωμένους επισκέπτες. Το ALUMIL Smart Gate με τους 18 αισθητήρες εξασφαλίζει την άμεση εμφάνιση της θερμοκρασίας των διερχομένων όπως και την έγκαιρη ειδοποίηση και κατ’ επέκταση την αποτροπή μετάδοσης του ιού σε κλειστό περιβάλλον.

 

Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους στο έργο του Μουσείου, επιτρέποντας την ασφαλή είσοδο στο Μουσείο για τους επισκέπτες μας, αλλά και για το προσωπικό του.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!