Κέντρο πρόληψης "Ελπίδα" Ανατολικής Θεσ/νίκης: Πρόσκληση σε ομάδα γονέων

 


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ &

ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

Σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ)

 


«Μπαμπά, είσαι πολύτιμος, μην το ξεχνάς»

2020-2021

 

 Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνει ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ αποκλειστικά για μπαμπάδες.

Οι σημερινοί μπαμπάδες, που αναλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην ανατροφή και φροντίδα των παιδιών τους, ορίζουν εκ νέου την έννοια της πατρότητας. Ρόλος μοναδικός, ωστόσο, με προκλήσεις και απαιτήσεις, που χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση, ώστε να είναι σε θέση να δώσει στο παιδί τα κατάλληλα εφόδια για ψυχική υγεία και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος της ομάδας γονέων είναι να υποστηρίξει τους μπαμπάδες στο δύσκολο ρόλο τους. Να τους βοηθήσει  να αναγνωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, πειθαρχίας, διαχείρισης συγκρούσεων να επαναξιολογήσουν πεποιθήσεις και προσδοκίες  και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα τους, που αφορούν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, μπορεί να συναντιούνται και σε πολλές άλλες οικογένειες.

Εάν είσαι μπαμπάς που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με το παιδί και το ρόλο σου, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε μια ομάδα συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) κάθε Παρασκευή, ώρες 17:00-19:00. 

 

Έναρξη: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Συντονιστής: Μεδίτσκος Ανδρέας, Κοινωνιολόγος, ΜΑ Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Μέθοδος: Βιωματική

Προθεσμία συμμετοχής : Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Δηλώσεις συμμετοχής: Κ.Π. «ΕΛΠΙΔA», Τηλ.: 2310442044, Φαξ: 2310442043, email: kpelpida@gmail.com,  https://forms.gle/45QiCtVSD3MJnUu88.  

 

*Προϋπόθεση για τη λειτουργία της ομάδας είναι να  συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 8 γονείς.

**Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

***Χωρίς οικονομική επιβάρυνση

 

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

(Μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου  2020)

 

 Ημερομηνία:

 

Ονοματεπώνυμο:

 

Ηλικία παιδιών:

 

Διεύθυνση κατοικίας:

 

Τηλέφωνο (σταθερό – κινητό):

 

Συμμετοχή σε ομάδα γονιών στο παρελθόν:

 

 

Αν ναι, με ποιόν φορέα:

 

……………………………………………………………

 

 

Με την καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων αποδέχεστε να χρησιμοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» τα στοιχεία που αναγράφονται παραπάνω. Το Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Ησιόδου 10, Τ.Κ. 55135, e-mail: kpelpida@gmail.com), επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679, καθώς και το σχετικό εκάστοτε ισχύον Ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σας αποστέλλουμε την παρούσα ενημέρωση προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη mailing list μας, για το σκοπό της αποστολής σε εσάς ενημερωτικών emails που αφορούν τις δραστηριότητες του Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ». Το Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ» σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην συγκατάθεσή σας και ότι τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/79, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας και, ιδίως το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, αντίταξης, περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr), καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης με την υποβολή σχετικού αιτήματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση αναφορικά με τα ανωτέρω ή για την άσκηση των προβλεπόμενων δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpelpida@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2310 442044. 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!