Ανοιχτή καθημερινά η «πόρτα» του Δημάρχου Καλαμαριάς σε όλους

 


Ανοιχτή καθημερινά η «πόρτα» του Δημάρχου Καλαμαριάς σε όλους

Η Δημοτική Αρχή Καλαμαριάς, 13 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μέχρι  σήμερα αφουγκράζεται την τοπική  κοινωνία  και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα εγγενή προβλήματα του Δήμου, με υπομονή και ψυχραιμία. Με βάση το  όραμα και τους  σχεδιασμούς της αγωνίζεται, με  διαχειριστική επάρκεια,  να δώσει  λύσεις σε  ζητήματα  που ήδη υπήρχαν αλλά και σε εκείνα που προκύπτουν  καθημερινά.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με θετική διάθεση και χωρίς ίχνος εφησυχασμού καθημερινά έχει ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του για να ακούσει τον κάθε πολίτη, καθώς εκτιμά ότι,  ο  διάλογος με όλους τους  πολίτες στην πράξη  λειτουργεί  με αμεσότητα στα τοπικά ζητήματα και δίνονται λύσεις. Όπως, επισημαίνει ο ίδιος,   η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή, όπως και όλων των συνεργατών του, θέλοντας να τονίσει ότι οι επαφές και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στο χρονικό διάστημα των δεκατριών μηνών και παρόλες τις συνθήκες του covid-19, τα άτομα που δέχθηκε στο γραφείο του και συζήτησε μαζί τους,  ξεπέρασαν σε αριθμό τις 4.500. Στη διάρκεια των συναντήσεων  καταγράφηκαν ερωτήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις πολιτών και φορέων και  όπου ήταν εφικτό δόθηκαν  άμεσα λύσεις, ενώ δρομολογήθηκε η επίλυση των ζητημάτων εκείνων,  που χρειάζονταν περαιτέρω χρόνο.  

Mάλιστα, από τις 14 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη ενεργοποιείται και πάλι η ημέρα του δημότη με την ελπίδα και την ευχή να καθιερωθεί σύντομα η   ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με τους πολίτες  στην πλατεία του Δημαρχείου για διάλογο,  με σκοπό την ανταπόκριση και την  επίλυση των  αιτημάτων  τους.

Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης, τονίζει «στόχος μου είναι με διεκδικητικότητα, σωστή μελέτη, σωστό προγραμματισμό και συνεχή παρακολούθηση να βάλουμε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα σε τροχιά επίλυσης».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!