Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ. Συναντήσεις με Κ. Ζέρβα και Απ. Τζιτζικώστα


Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας απόστολο Τζιτζικώστα, για να συζητήσουν για την πανδημία και τα μέτρα που θα πρέπει να ηφθούν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η συνάντηση με τον Απ. Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος), στις 13.30’.

Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορονοϊό.

Επίσης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει δωρεάν τεστ στους πολίτες στην Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η Θεσσαλονίκη  λόγω της μεγάλης  αύξησης των κρουσμάτων καθώς χθες μόνο εντοπίστηκαν 384 βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο επίπεδο 4 και προ των πυλών ενός lockdown καθώς οι ειδικοί αναμένεται να εισηγηθούν να τεθεί σε καραντίνα η Θεσσαλονίκη.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!