Ωραιόκαστρο: Συμπαράσταση στις μαθητικές κοινοτοποιήσεις απο την Λαική Συσπείρωση Ωραιοκάστρου

 


Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Γ΄ Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Αγώνας που γίνεται για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του σχολείου τους για αίθουσες, χώρους, καθηγητές, υλικοτεχνική υποδομή. Ανάγκες που είναι ακόμα πιο έντονες σε συνθήκες πανδημίας.

          Οι μαθητές και του δήμου μαςζητούν, για μία ακόμα φορά, από τη Δημοτική Αρχή και την Κυβέρνηση να πραγματοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά τους για τη σωστή εκπαιδευτική λειτουργία, για την ασφάλεια και την υγεία των ίδιων, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

          Καλούμε για μία ακόμα φορά τη διοίκηση του δήμου να ασκήσει στην κυβέρνηση κάθε πίεση για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του σχολείου:΄Αμεση λύση στο κτιριακό, με μεταφορά του μισού Γυμνασίου σε κατάλληλους χώρους με δημόσιες διαπάνες. ΄Αμεση έναρξη κατασκευής νέου και σύγχρονου συγκροτήματος, πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια!

 

Ωραιόκαστρο 10-10-2020

 ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!