Απινιδωτές σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης απο τον δήμο Θεσσαλονίκης

 


ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ασπίδα για την προστασία των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των πολιτών δημιουργεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εξοπλίζοντας με απινιδωτές υπηρεσίες που βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης.
Σήμερα το πρωί εξοπλίστηκαν με φορητούς απινιδωτές δύο εποπτείες καθαριότητας, εκ των οποίων η πρώτη βρίσκεται στη νέα παραλία και η δεύτερη -η οποία μάλιστα λειτουργεί σε 24ωρη βάση- στην περιοχή του κέντρου.
«Ενεργοποιήσαμε σήμερα δύο απινιδωτές σε ισάριθμες εποπτείες της καθαριότητας οι οποίες βρίσκονται σε σημεία συνάθροισης μεγάλου αριθμού πολιτών, ενώ ένας τρίτος απινιδωτής τίθεται στη χρήση της Πολιτικής Προστασίας», εξήγησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος, τονίζοντας ότι συγχρόνως εκπαιδεύονται οι επόπτες καθαριότητας στη χρήση απινιδωτών, ώστε να είναι σε θέση να προστρέξουν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.
«Πρόκειται για ακόμη μία κίνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και τη φροντίδα για τον δημότη», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, ενώ ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης σημείωσε ότι «ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξοπλίζεται και θωρακίζεται».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!