ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Ιστορική απόφαση-δικαίωση Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή



Ιστορική απόφαση-δικαίωση

 

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

 

Με μια πραγματικά ιστορική απόφαση, η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε σήμερα πως τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι ένοχοι για εγκληματική οργάνωση.

Η απόφαση αποτελεί νίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση για τα θύματα της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν υιοθετήθηκε τελικά η πρόταση της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, κρίθηκαν ένοχοι για εγκληματική οργάνωση και διεύθυνσή της.

Από το πρωί σήμερα χιλιάδες δημοκρατικοί πολίτες, συγκεντρώθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος αναμένοντας την απόφαση του Δικαστηρίου και θέλοντας να διατρανώσουν τα αντιφασιστικά τους αισθήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης συμμετείχαν μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία που ακολούθησε. Μια πορεία η οποία πραγματοποιήθηκε σε γιορταστικό κλίμα καθώς εν τω μεταξύ είχε γίνει γνωστή η απόφαση.

Η σημερινή ιστορική απόφαση αποτελεί μια νίκη της Δημοκρατίας αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσει κλίμα εφησυχασμού. Ο αγώνας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού συνεχίζεται!

Ποτέ πια φασισμός!

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΣΑ-Δημοκρατική Συμμαχία

 Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!