Χρόνια Πολλά στην Τρίτη Ηλικία από τον Δήμο Παύλου Μελά

 


Χρόνια Πολλά στην Τρίτη Ηλικία από τον Δήμο Παύλου Μελά

 

Η «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που μας έφεραν στη ζωή, μας μεγάλωσαν, μας στήριξαν και μας αγάπησαν.

Ο Δήμος Παύλου Μελά με τις κοινωνικές του δομές (ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας, ΚΗΦΗ) και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών, παρέχει ένα δίκτυο φροντίδας σε αυτούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες έχτισαν κοινωνίες πιο ανθρώπινες και με την εμπειρία και τη σοφία τους εξακολουθούν να προσφέρουν στα παιδιά τους και το κοινωνικό τους περίγυρο.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής γιορτάζουν και τιμούν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τους ηλικιωμένους, διοργανώνοντας εκδηλώσεις αγάπης στη Μονή Λαζαριστών, η παγκόσμια όμως υγειονομική κρίση, στέρησε φέτος τη δυνατότητα στον Δήμο Παύλου Μελά, να μοιραστεί μαζί τους λίγες στιγμές ευχάριστες και υπενθύμισης της μεγάλης προσφοράς της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου και το προσωπικό των ΚΑΠΗ εύχονται …

Χρόνια Πολλά στην Τρίτη Ηλικία!

Με την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνουμε και θα ξανασυναντηθούμε στα ΚΑΠΗ και στις γειτονιές μας με υγεία, ανανεωμένη διάθεση, καινούργιες δράσεις και εμπειρίες.

 

 

…Ένα σημάδι του θαυμασμού και της αγάπης μου!

Στο χαμόγελό σας είναι η σοφία και η ειρήνη

Πάντα έρχομαι σε σας για συμβουλές…

Η εμπειρία σας με βοηθά στη ζωή,

να μοιράζομαι πάντα ένα μυστικό μαζί σας…

Ευτυχισμένη μέρα Ηλικιωμένων!...

Τ. Μπελιάεβα

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Ας θυμηθούμε πως γιορτάστηκε στον Δήμο Παύλου Μελά η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

το 2017

το 2018

το 2019

 

https://pavlosmelas.gr/ta-kapi-dimou-paylou-mela-giortasan-tin-pagkosmia-imera-tritis-ilikias-sti-moni-lazariston/

 

https://pavlosmelas.gr/foto-syllogi-apo-ti-giorti-tis-tritis-ilikias-septemvrios-2018/

 

https://pavlosmelas.gr/alliotiki-parea-xana-mazi/

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!