Σε πλήρη λειτουργία το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης

 


Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που στεγάζεται σε δημοτικό ακίνητο επί της οδού Ειρήνης 2-4, στην περιοχή Βαρδαρίου.

Η δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas A.E., που έχει προσφέρει τον εξοπλισμό, τα προϊόντα πλύσης καθώς και τη συντήρηση των συσκευών, και αποτελεί μια κοινωνική πρωτοβουλία που προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στην καθαριότητα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τρία πλυντήρια και ισάριθμα στεγνωτήρια επαγγελματικής χρήσης ως δωρεά της εταιρείας, θα εξυπηρετούνται πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, οικογένειες με παιδιά καθώς και φοιτητές που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Η δομή θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 08.00 έως τις 13.00 και οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού.

Η κατάθεση των αιτήσεων και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ένταξη στη δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στη δομή του Κοινωνικού Πλυντηρίου, από τις 8:00 έως τις 14:00. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα την εταιρία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas A.E και τους ανθρώπους της για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τη δωρεά των επαγγελματικών συσκευών και τον συνεχή ανεφοδιασμό της δομής με αναλώσιμα είδη», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χάρης Αηδονόπουλος και συνέχισε: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες βάσει των εξατομικευμένων αναγκών των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο, ιδιαίτερα όσων έχουν πρόβλημα πρόσβασης σε βασικές παροχές, όπως είναι το ρεύμα ή το νερό, παρέχοντας τους τη δυνατότητα για πρόσβαση στο καθαρό ρούχο».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!