Ανέστης Πολυχρονίδης: Η ανικανότητα, η αλαζονεία και η προχειρότητα της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!

  


Στην αρχή απουσίαζαν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω ''ανειλημμένων υποχρεώσεων'',

κατόπιν -λόγω κορονοΐού, ήλθε η καραντίνα με τις συνεδριάσεις δια περιφοράς και τις ψηφοφορίες μόνο επειγόντων θεμάτων μέσω Email ή μηνυμάτων στο κινητό της προέδρου,

στην συνέχεια -μετά από πρόταση μας, αναγκάστηκαν να εισάγουν τις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, 
 
στο τέλος δε λειτούργησαν κατά το δοκούν τις δια ζώσης συνεδριάσεις των θεσμικών οργάνων του δήμου.

Στην συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στις 27/10/20 κατήργησαν και την τηλεδιάσκεψη, επαναφέροντας την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (Δ.Σ.) δια περιφοράς, λες και ο Κορονοΐος μεταδίδεται μέσω του ίντερνετ!

Περιφρονούν την αδυναμία -πρόσβασης στο ίντερνετ και στις τηλεδιασκέψεις, των δημοτικών συμβούλων της Αντιπολίτευσης!

Αυτοί όμως συγκεντρώνονται στο Δημαρχείο, ελέγχουν με το άνοιγμα και κλείσιμο των μικροφώνων των συμβούλων την εκάστοτε συνεδρίαση, δίνουν παρών στην αρχή και μετά μαυρίζουν οι οθόνες μέχρι την στιγμή της ψηφοφορίας όπου εναγωνίως τους καλεί ξανά και ξανά η πρόεδρος για να ψηφίσουν ! 

Απασχολούν πλήθος έμμισθων συμβούλων και παρόλα αυτά στέλνουν μήνυμα στις 14.00 -για έκτακτη συνεδρίαση στις 15.00 της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 30/9/20, έφεραν την τελευταία στιγμή -εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα της παραλαβής της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δ.Ε. Ωραιοκάστρου, ένα θέμα που από μόνο του έπρεπε να απασχολήσει μία συνεδρίαση Δημ.Συμβουλίου, χωρίς καν απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, η λειτουργία του οποίου έχει απαξιωθεί πλήρως από τους διοικούντες τον δήμο!

Σήμερα ''ξέχασαν΄΄ την επιμνημόσυνη δέηση στο προβλεπόμενο και επί δεκαετίες επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην έδρα του Δ.Ωραιοκάστρου! 

Η ανικανότητα, η αλαζονεία και η προχειρότητα της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!

Α.Πολυχρονίδης, Γ.Παρισόπουλος, Ηρ.Τσακαλίδης, Ηλ.Λαζαρίδης, Β.Μαντά
     
...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!