Ευρεία σύσκεψη στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης για τη λειτουργία των υπηρεσιών ενόψει των νέων μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνκιού

 


Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Εμμανουήλ  Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των προϊστάμενων όλων των διευθύνσεων και όλων των τμημάτων του Δήμου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση/ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου ενόψει των νέων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού που τίθενται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής 23/10. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον ιατρό εργασίας του Δήμου σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης κρουσμάτων σε χώρους εργασίας ενώ αποφασίσθηκε να γίνει η αγορά rapid test για όλο το προσωπικό του δήμου και να συνεχισθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης των νοσοκόμων του δήμου για αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού σε χώρους εργασίας. 

Παράλληλα συζητήθηκε η προοπτική επανάληψης της εφαρμογής του μέτρου της τηλεργασίας ή εκ περιτροπής εργασίας όπου και όποτε χρειαστεί για υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή θα πρέπει να απουσιάσουν για οικογενειακούς λόγους. 

Κύριο μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών να συνεχίσει να γίνεται απρόσκοπτα λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού (πιθανή εφαρμογή του μέτρου του ραντεβού σε υπηρεσίες που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες όπως τα ΚΕΠ, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Οικονομικές Υπηρεσίες και το ταμείο του Δήμου, το Γραφείο Ανέργων κλπ.). 

Τέλος αποφασίστηκε η άμεση απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!