Δ. Ωραιοκάστρου: Εντείνονται τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Εντείνονται τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19

Με στόχο την άμεση ενίσχυση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι υπό την προεδρία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, η ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, με σκοπό την προστασία του Δήμου και των υπηρεσιών του από τον κορωνοϊό.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον Covid-19, παρουσία του ιατρού εργασίας και του τεχνικού ασφαλείας του δήμου, έπειτα από την κατάταξη του νομού Θεσσαλονίκης στο «επίπεδο 3» του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας του ΕΟΔΥ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν όλα τα μέτρα που εφαρμόζονται σήμερα στις υπηρεσίες και τις δομές του Δήμου Ωραιοκάστρου και αναλύθηκαν τα βήματα που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα, ώστε ο Δήμος να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο από τον Covid-19.

«Ενώ ο κίνδυνος της πανδημίας Covid-19 μεγαλώνει, ως διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου προχωρούμε στην άμεση λήψη όλων εκείνων των επιπλέον μέτρων που είναι απαραίτητα, για να θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο τους δημότες μας και τον τόπο μας από τον κορωνοϊό. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε σε επαγρύπνηση και σε διαρκή ετοιμότητα. Ζητούμε και τη συνεργασία των δημοτών μας, να φροντίζουν να φορούν μάσκα, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό και να μην συνωστίζονται σε χώρους. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!