ΑΡΗΣ: Νίκη στο Αγρίνιο 0-1 και επιστροφή στην πρώτη θέση!


Στην πρώτη θέση πάλι ο ΑΡΗΣ ύστερα απο το πέρασμά του σήμερα το απόγευμα απο το Αγρίνιο. Με πέναλτυ του Γκάμα οι κιτρινόμαυροι πήραν κεφάλι και επικράτησαν τελικά επι του Παναιτωλικού με 0-1, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική. 

Με μια εμφάνιση που  θα μπορούσε να χαρακτηριστική μέτρια, μπόρεσε να επικρατήσει στον σημερινό αγώνα, ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη ρυθμού και αγώνων.

Με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες ο ΑΡΗΣ πέτυχε την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στο Κλ. Βικείδης το επόμενο Σάββατο στις 19.30 μμ

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Ντίας, Τσιγγάρας (76΄Άλβαρες), Μαλής (76΄Τζανακάκης), Μάζουρεκ, Αζαντί (61΄Γιάκολιτς), Μεντόσα (70′ Ντουάρτε), Αριγίμπι (70΄Βέργος).

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια (86΄Σάσα), Τζέγκο, Γκάμα, Ματέο (65΄Μπερτόγλιο), Σίλβα (75΄Μαντσίνι), Μάνος (86΄Λόπεθ)

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) – Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) – Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης)

4ος είναι ο Γιώργος Τζοβάρας.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!