Σύλληψη 17χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών


 Συνελήφθη ημεδαπός που ενέχεται σε παράνομη

Μεταφορά (9) αλλοδαπών με αυτοκίνητο

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροβάλτας, οδήγησε στη σύλληψη νεαρού ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών, παράνομη είσοδο στην Χώρα, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-11-2020), στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσία εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια, στη διασταύρωση Ασπροβάλτας – Βρασνών εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν εννέα (9) αλλοδαποί (εκ τν οποίων 2 ανήλικα) στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!