Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τίμησε τη 17η Νοεμβρίου

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τίμησε τη 17η Νοεμβρίου

 

Τη μνήμη των θυμάτων και των αγωνιστών  της Δημοκρατίας τίμησε σήμερα, 17 Νοεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου το 1973, κορυφαία πράξη αντίστασης εναντίον της δικτατορίας των συνταγματαρχών, αντιπροσωπεία του κόμματος κατέθεσε στεφάνι και λίγα κόκκινα γαρύφαλλα στην είσοδο του Γεντί Κουλέ, τόπο μαρτυρίου για πολλούς αγωνιστές.

 

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουΐτσης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, Νίκος Γιάγκος, ο οργανωτικός υπεύθυνος της Κ.Ε. για τις δύο Ν.Ε., Κώστας Αμπατζάς, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Θανάσης Πάντσιος, ο βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Γιαννούλης, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, τομεάρχης Τουρισμού και δημοτική σύμβουλος, Κατερίνα Νοτοπούλου και η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας,  Δώρα Αυγέρη. Ιδιαίτερη συμβολική αλλά και συγκινητική ήταν η συμμετοχή της συντρόφισσας Ρίας Καλφακάκου και



των συντρόφων Γιάννη Βασιλακάκη, Λευτέρη Ζερβουδάκη, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη και Σπύρου Σακκέτα που πήραν μέρος στα γεγονότα της εποχής και τον αντιδικτατορικό αγώνα. 

 

Μετά την κατάθεση, οι βουλευτές, Δώρα Αυγέρη, Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στους υγειονομικούς, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου συναντήθηκαν με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεσσαλονίκης

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!