Συμμετοχή της Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης στη 17η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

 


Η Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος στη 17η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Τη 17η ΔΕΒΘ διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους συλλόγους Ελλήνων εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, όπως και με την υποστήριξη και συνεργασία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Παιδικής Γωνιάς της 17ης  ΔΕΒΘ  με δύο μαγνητοσκοπημένες παραστατικές αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών, διάρκειας περίπου 15 λεπτών που απευθύνονται σε παιδιά και η μετάδοσή τους θα γίνει από την ιστοσελίδα της 17ης ΔΕΒΘ (www.thessalonikibookfair.gr)

 Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, ώρα 17.45
«Με φωνή και με βιολί παραμύθι θ’ ακουστεί»
Ένα σακί από ψέματα και ένα βουνό αλήθεια
σαν κέρασμα μας δίνουνε πάντα τα παραμύθια.
Ο Λύκος και η αλεπού θα γίνουνε αγρότες
και θ’ ανοίξουνε με μιας της φαντασίας οι πόρτες.
Παραστατική αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με συνοδεία μουσικής.
Η Αντωνία Μπατσαλή στην αφήγηση και ο Παναγιώτης Βερνάρδος στο βιολί.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, ώρα 17.45
 «O τρομερός μάγος Ωχ!»
Ο τρομερός μάγος Ωχ , είναι ο άρχοντας του δάσους, κανείς δεν τον έχει δει μα όλοι έχουν ακούσει γι’ αυτόν. Λένε ότι έχει σχολή για μαθητευόμενους μάγους  αλλά κανείς δεν είδε ποτέ τους μαθητές του. Μια μέρα πήγε να τον συναντήσει ένα νεαρό αγόρι…
Παράσταση αφήγησης με τη Ροδάνθη Δημητρέση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!