Αρνητική απάντηση απο την Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών για την διάΘεση 200 κλινών στο τελεσίγραφο του υπουργείου Υγείας


Το υπουργείο Υγείας επέδωσε τελεσίγραφο στις ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης να διαθέσουν 200 κλίνες μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, διαφορετικά θα προχωρήσει σε επίταξη.

Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών απάντησε ότι δεν μπορεί να τις διαθέσει, οπότε αναμένεται η επίταξη από το υπουργείο Υγείας καθώς η διορία έληξε στις 9 το βράδυ της Πέμπτης.

Η Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών επικαλέστηκε φόβους διασποράς του ιού και αδυναμία χειρισμού τέτοιων χειρισμών, γεγονός που σημαίνει ότι το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην επίταξη των 200 κλινών.

Για το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτικών κλινικών, εφόσον απαιτηθεί, είχε προειδοποιήσει εξάλλου κατ' επανάληψη η κυβέρνηση τόσο διά του ίδιου του πρωθυπουργού, όσο και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.


Πηγή  iefimerida.gr 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!