Α.Τριανταφυλλίδης: «500χιλ. ευρώ για την επαναλειτουργία του “Λοιμωδών” στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκαν. Για τα κανάλια όμως βρήκαν και μοίρασαν 22 εκατομμύρια ευρώ».

 


Α.Τριανταφυλλίδης στο ΣΚΑΪ:

«500χιλ. ευρώ για την επαναλειτουργία του “Λοιμωδών” στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκαν. Για τα κανάλια όμως βρήκαν και μοίρασαν 22 εκατομμύρια ευρώ».(Video)

 

«Η πόλη μου, η Θεσσαλονίκη μου, ρημάζει και δυστυχώς γι’αυτό κάποιοι έχουν ευθύνες καθώς την άφησαν ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ και ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ παρά τις δημιουργικές προτάσεις και παρεμβάσεις που καταθέσαμε έγκαιρα. Για τα κανάλια βρήκαν 22 εκατομμύρια ευρώ, 500χιλ. ευρώ για την επαναλειτουργία του “Λοιμωδών” και του “ιστορικού 424” δεν βρήκαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Δ.Οικονόμου και Μ.Αναστασοπούλου για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Θεσσαλονίκη.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε με σκωπτικό ύφος:  «Για ό,τι θετικό συμβαίνει το πιστώνεται ο κ.Μητσοτάκης, για ό,τι αρνητικό γίνεται φταίνε όλοι οι υπόλοιποι. Μην γίνεστε Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ομολόγησε και αποδέχθηκε το λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Στις 13 Σεπτεμβρίου από τη ΔΕΘ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο κ.Μητσοτάκης έλεγε ότι «η χώρα είναι πανέτοιμη ενόψει του δεύτερου κύματος κορονοιού». Δύο μήνες μετά μέσα από τη Βουλή στην τριτολογία του είπε «στη Θεσσαλονίκη πέσαμε έξω, κάναμε λάθος στη Θεσσαλονίκη». Τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολογεί την ολιγωρία, την αδράνεια και τον εφησυχασμό της Κυβέρνησής του; Με την κρίσιμη όμως διαφορά ότι όλα αυτά τα λάθη κόστισαν και κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές».

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=TcxXebmpGYY


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!