Ο Π. Τσακίρης όρισε τον Ε. Κανταρτζή εντεταλμένο σύμβουλο του Τμήματος Πολεοδομίας

 


Ο Π. Τσακίρης όρισε τον Ε. Κανταρτζή εντεταλμένο σύμβουλο του Τμήματος Πολεοδομίας

Τον δημοτικό σύμβουλο, Ευάγγελο Κανταρτζή, όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ως εντεταλμένο σύμβουλο του Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Τσακίρης συναντήθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο με τον κ. Κανταρτζή. Επισήμανε πως αυτό το διάστημα δημιουργείται νέο Γραφείο Πολεοδομίας στη Λητή και είναι απαραίτητο να στελεχωθεί με ικανό και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς οι ανάγκες του Δήμου σε θέματα Πολεοδομίας είναι αυξημένες.

«Πιστεύω ότι κατέχεις τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει άρτια το νέο Γραφείο Πολεοδομίας. Για το λόγο αυτό σου εμπιστεύομαι τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Πολεοδομίας και εύχομαι επιτυχία στο έργο σου», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης στον Ευάγγελο Κανταρτζή.

Από την πλευρά του ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος Πολεοδομίας, Ε. Κανταρτζής, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και επισήμανε πως θα εργαστεί μεθοδικά και αποτελεσματικά, ώστε η υπηρεσία να εξυπηρετεί με ποιοτικές και ταχύτατες υπηρεσίες τους πολίτες και τους εξειδικευμένους επιστήμονες μηχανικούς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!