Κ. Γκιουλέκας: Πιο αυστηρή τήρηση και λήψη ακόμη πιο αυστηρών μέτρων για να αντιμετωπίσουμε την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Θεσσαλονίκη

 


Πιο αυστηρή τήρηση των μέτρων κι εάν χρειασθεί να παρθούν αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να σπάσουμε την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού και να μην βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε ο βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.


Σε επικοινωνία που είχε με τους αρμόδιους φορείς, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Λάζαρο Μαυρόπουλο, ο Κ.Γκιουλέκας ζήτησε την πιο αυστηρή τήρηση των μέτρων για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού και την λήψη ακόμη πιο αυστηρών μέτρων για να αντιμετωπίσουμε την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους υπεύθυνους δομών Υγείας για να ενημερώνεται για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!