Κ. Ζέρβας στο Πολυτεχνείο: "Παίρνουμε δύναμη απο τη γεναιότητα και την αποφασιστικότητά τους"

 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: «Παίρνουμε δύναμη από τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητά τους»

Στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.


«Σε αυτόν εδώ τον χώρο -στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης- στη Νομική Θεσσαλονίκης, στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, τέτοιες μέρες, τέτοιες ώρες, πριν από 47 χρόνια, έλληνες νεολαίοι και φοιτητές ξεκίνησαν έναν αγώνα, ο οποίος λίγους μήνες μετά θα οδηγούσε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Τους καρπούς αυτών των αγώνων γευόμαστε σήμερα όλοι οι Έλληνες. Αλλά σε συνθήκες δύσκολες, σε ώρες κρίσιμες, παίρνουμε από τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητά τους δύναμη. Και οι δικές μας γενιές θα φροντίσουν να φανούν αντάξιές τους, για να διατηρήσουμε στη χώρα μας όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν, για τη δημοκρατία, την ευημερία και την ανάπτυξη», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ζέρβας.

Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!