Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Καθαριότητα στο πρώην στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος”

 


Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη για την κοινωνία. Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τη δική του φυσιογνωμία και μέθοδο δράσης. Μια ξεχωριστή δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο πρώην Στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” στους Αμπελοκήπους. 

Ο Κυριάκος Αβραμίδης Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αμπελόκηπων - Μενεμένης είχε την ιδέα και το γενικό συντονισμό ώστε να γίνει γενική καθαριότητα σε όλο το χώρο του πρώην Στρατοπέδου, από τους εργαζόμενους στη δημοτική επιχείρηση, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και ενέργεια προσφέρθηκαν εθελοντικά ώστε να συνδράμουν στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας για τον τόπο που εργάζονται και ζουν. 

Παρόντες στη δράση αυτή ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κουσίδης και ο αντιδήμαρχος Διοίκησης & προσωπικού και συντονιστής #COVID-19 Μανώλης Ιωαννίδης.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!