ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης: Επιτακτική η ενίσχυση των δομών Υγείας στη Θεσσαλονίκη

 


 

Επιτακτική η ενίσχυση των δομών Υγείας στη Θεσσαλονίκη

 

Διαδικτυακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή του βουλευτή Ρεθύμνου, πρώην υπουργού Υγείας και νυν τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ανδρέα Ξανθού, κατά την οποία εκτιμήθηκε η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και αναδείχτηκε η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των δομών Υγείας.

Οι συμμετέχοντας στη σύσκεψη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμφώνησαν πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και οριακή και για την αντιμετώπισή της απαιτείται στήριξη των υγειονομικών οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τονίστηκε η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ με στελέχη όλων των υγειονομικών κλάδων και ταυτόχρονα η άμεση επίταξη όλων των διαθέσιμων υγειονομικών δομών και λειτουργιών.

Επισημάνθηκε ακόμη, η απουσία ενός ενιαίου κέντρου διοίκησης με το απαραίτητο επιχειρησιακό σχέδιο. Επίσης απαιτείται ενημέρωση καθώς η κοινωνία ζητά αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, στη σύσκεψη με τον Ανδρέα Ξανθό, πήραν μέρος η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Γιαννούλης, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, τομεάρχης Τουρισμού και δημοτική σύμβουλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος,  οι συντονιστές των Ν.Ε. Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης και Πάνος Ερμείδης αντίστοιχα, ο πρώην διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Στρατής Πλωμαρίτης και από το μέλος της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης και του τμήματος Υγείας, Ελένη Χατζηγεωργίου.

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Θεσσαλονίκης

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!