Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος: Βδομαδιαία διανομή τροφίμων για την στήριξη καλλιτεχνών

 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.

Η δεύτερη εβδομάδα «επαναπροώθησης» και διανομής τροφίμων από τον ΣΜΒΕ και την συλλογικότητα M-eating Hub, με την συμμετοχή του ΠΜΣ Θεσσαλονίκης και του συλλόγου «Το σπίτι του μουσικού», κατέγραψε μία άνοδο της τάξης του 50% σε ότι αφορά ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Πάνω από 70 σπιτικά δέχτηκαν την ελάχιστη αυτή στήριξη. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να πούμε πως και για μας είναι μια πρωτόγνωρη, δύσκολη στην διαχείρισή της διαδικασία.

Θεωρούμε σωστό, να σταθούμε σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα και την συσκευασία των προϊόντων, υποσχόμενοι βελτίωση από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Η δράση θα συνεχιστεί, γιατί χαρίζει κουράγιο και χαρά σε όλους όσους συμμετέχουν και βέβαια σε όσους άμεσα η έμμεσα επωφελούνται. Θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, διότι η πανδημία επανακάμπτει ως ασύμμετρη απειλή για όλους και πρέπει να σταθούμε όρθιοι. Παράλληλα θα αξιοποιήσουμε ότι προσφορά φτάνει στο σωματείο μας. Σας ενημερώνουμε πως δεχόμαστε βροχή ιδεών, εθελοντών καθώς και χρηματική στήριξη προς το νεοσύστατο ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΜΒΕ.

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι με την κριτική και την συμμετοχή σας.

Η νέα ημέρα η οποία καθιερώνεται για την διανομή από τα γραφεία του ΣΜΒΕ ορίζεται η Παρασκευή με ωράριο 15:00 έως 18:00.

Αυτό αφορά αποκλειστικά στην λειτουργία των γραφείων του συλλόγου.

Έτσι ανακοινώνουμε πως:
Η επόμενη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/11/2020 και ώρα 15:00 έως 18:00


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!