Έκκληση Δήμου Θεσσαλονίκης στους δημότες και επαγγελματίες: Μην αφήνετε τα σκουπίδια εξω απο τους κάδους

 


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Έκκληση προς τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαχειριζόμενοι με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους, απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ομαλή λειτουργία της πόλης. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια η πόλη μας να μείνει καθαρή παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους που δίνουν καθημερινή μάχη», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων καλούν τους πολίτες να φροντίζουν να κλείνουν τα απορρίμματά τους σε κατάλληλες σακούλες και να μην τα αποθέτουν εκτός κάδων. Ακόμη, απευθύνουν έκκληση σε όλους να εφαρμόζουν σωστά την ανακύκλωση αλλά και να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα και μπάζα, ώστε ο τομέας της καθαριότητας να εξακολουθήσει να είναι σε θέση να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!