Έλεγχοι της αστυνομίας στην περιοχή του Ν.Σ. Σταθμού και στο κέντρο της πόλης για παράνομη διαμονή αλλοδαπών

 


Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και στο κέντρο πόλης

Ελέγχθησαν (97) αλλοδαποί, συνελήφθησαν (4) άτομα και βεβαιώθηκαν (19) παραβάσεις για περιορισμό κυκλοφορίας

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, πραγματοποίησε βραδινές ώρες χθες (05-11-2020) και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2020), στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και στο κέντρο πόλης, όπου:

  • Ελέγχθησαν (97) αλλοδαποί
  • Προσήχθησαν (25) εξ’ αυτών και
  • συνελήφθησαν (4) άτομα, από τα οποία (3) για παράνομη παραμονή στη χώρα κι ένα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατείχε ποσότητα κάνναβης.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν δεκαεννέα (19) παραβάσεις για περιορισμό κυκλοφορίας.

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!