Ανακοινώθηκαν οι εννέα τομείς της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δήμου Παύλου Μελά

 


Ανακοινώθηκαν οι εννέα τομείς της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δήμου Παύλου Μελά

 

Στην ανακοίνωση εννέα τομέων για την καλύτερη επίβλεψη και έλεγχο του έργου της διοίκησης Δήμου Παύλου Μελά αλλά και την κατάθεση προτάσεων ανά τομέα, προχωρά η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής τον Γιώργο Λίλτση.

 

Σκοπός, όπως σημειώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης είναι αφενός η συστηματική καταγραφή των ελλείψεων και τον αδυναμιών που παρουσιάζει η διοίκηση σε κάθε πεδίο και αφετέρου η κατάθεση προτάσεων στην διοίκηση έπειτα από διαβούλευση με τους πολίτες και τους υπαλλήλους.

 

Οι εννέα Τομείς της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είναι οι εξής:

 

- Τομέας Υγείας, Κοινωνικών, Προνοιακών ζητημάτων και Κοινωνικής Πολιτικής

- Τομέας Παιδείας

- Τομέας Οικονομικών, Προμηθειών και Δημοσιονομικών

- Τομέας Πολεοδομίας

- Τομέας Καθαριότητας , Άμεσης Επέμβασης, Λαϊκών Αγορών

- Τομέας Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Ανακύκλωσης

- Τομέας Καθημερινότητας του Πολίτη, Στόλου Οχημάτων

- Τομέας Αθλητισμού και Πολιτισμού

- Τομέας  Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού

 

«Δυστυχώς η διοίκηση έκτος από αδιαφορία για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας παρουσιάζει και έλλειψη φαντασίας για να ασκήσει δημιουργική διοίκηση. Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καλεί το κόσμο να καταθέσει τις προτάσεις του τις οποίες στην συνέχεια θα επεξεργαστούμε και θα καταθέσουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Μόνο μέσα από τη συνεργασία, ειδικότερα σε μια δύσκολη περίοδο όπως είναι αυτή του κορονοϊού, ο τόπος θα πάει μπροστά» σημείωσε ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!