Δ. Ωραιοκάστρου: Αναστολή λειτουργίας Παιδικού Σταθμού και ΚΕΠ λόγω κρουσμάτων Covid-19

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Αναστολή λειτουργίας Παιδικού Σταθμού και ΚΕΠ λόγω κρουσμάτων Covid-19


Στην αναστολή λειτουργίας παιδικού σταθμού και ΚΕΠ λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 προχωρά ο Δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζει με οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.


Αναστολή λειτουργίας Παιδικού Σταθμού Πενταλόφου


Ειδικότερα, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) ανακοινώνεται ότι επιβεβαιώθηκε κρούσμα Covid-19 σε εργαζόμενο στον Παιδικό Σταθμό Πενταλόφου.


Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ.


Η δομή θα απολυμανθεί και θα παραμείνει κλειστή, όπως προβλέπεται, για 14 ημέρες. Η επαναλειτουργία του Παιδικού Σταθμού Πενταλόφου ορίζεται από την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020.


Αναστολή λειτουργίας ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας


Επίσης, ανακοινώνεται ότι αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς υπάλληλος είναι θετικός στον Covid-19.


Και σε αυτή την περίπτωση ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, τηρήθηκαν όσα προβλέπεται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και προγραμματίστηκε να γίνει απολύμανση των εγκαταστάσεων. 


Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!