Δ. Ωραιοκάστρου: «Πράσινες Αποστολές - Green Missions» - Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα!

 


Δ. Ωραιοκάστρου: «Πράσινες Αποστολές - Green Missions» - Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα!

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Followgreen, προσφέρει στους δημότες του την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της ανακύκλωσης μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions».

Ολοκληρώνοντας ο δημότης τους απαιτούμενους στόχους που τίθενται σε κάθε «Πράσινη Αποστολή», κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και, παράλληλα, αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις του Followgreen για υπέροχα δώρα.

Κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των δημοτών!

Μπορείτε να λάβετε μέρος και να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα κινητό τηλέφωνο Xiaomi Redmi 9A 32GB, επιλέγοντας τον σύνδεσμο: www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/2716

Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική στην πλατφόρμα Followgreen και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: την «εκπαίδευση» και τη «δράση».

Μέσω της «εκπαίδευσης» ο δημότης ολοκληρώνει στόχους είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας  βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.

Μέσω της «δράσης» ο χρήστης αποκτά συμμετοχή στην ενεργή κλήρωση του Followgreen.

Για την επιτυχή έκβαση του «Green Mission» πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη.

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Το Followgreen εντάσσεται στις δράσεις της Αντιδημαρχίας Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα ανακύκλωσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!