Με ανοικτά παράθυρα η κυκλοφορία των λεωφορείων σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στα ΜΜΜ.

 


Με ανοικτά τα παράθυρα θα κυκλοφορούν τα λεωφορεία απο την αφετηρία και καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδρομών στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με ή/και ανεξάρτητα από την  λειτουργία κλιματισμού κατά την χειμερινή περίοδο.

Αυτό αναφέρει με έγγραφό του το Υουργείο Υγείας ως υπενθύμιση αναφορικά με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αναφέρει "....Ιδιαίτερα, εφιστούμε την προσοχή σας στο κεφάλαιο 4 της εγκυκλίου αναφορικά με τον ανάγκη συστηματικού, συνεχούς και επαρκούς αερισμού στα ΜΜΜ. Επισημαίνεται ότι, για λόγους προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού θα πρέπει σε κάθε περίπτωση τα παράθυρα των οχημάτων να είναι συνεχώς ανοιχτά, από την αφετηρία και καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδρομών, για επαρκή αερισμό ταυτόχρονα ή και ανεξαρτήτως της χρήσης του κλιματισμού......








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!