20 νέες εθελοντικές αιμοδοσίες μέσα στην πανδημία με παραχώρηση χρήσης του ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης στο Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου»

 


20 νέες εθελοντικές αιμοδοσίες μέσα στην πανδημία με παραχώρηση χρήσης του ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης στο
Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου»

 

Την κοινωνική της ευαισθησία αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, που θέλοντας να συνδράμει στο έργο του Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου», παραχώρησε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου τη χρήση δημοτικού χώρου, για διοργάνωση 20 εθελοντικών αιμοδοσιών τους μήνες Δεκέμβριο του 2020 και Ιανουάριο του 2021.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά κυρίως τους κατοίκους των Δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης που θέλουν να αιμοδοτήσουν για κάποιο ασθενή, για σύλλογο αιμοδοτών ή ως εθελοντές και για όσους θέλουν να αποφύγουν τα νοσοκομεία.

 Με το σύνθημα «Αίμα: Δώρο Ανεκτίμητης Αξίας» και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας τόσο των αιμοδοτών όσο και του εξειδικευμένου προσωπικού, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται από την ομάδα εξόρμησης της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου»,  με το εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης, στην οδό Περικλέους 11, δίπλα στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 - 19:00

Κάθε Σάββατο 08:30 - 14:00

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδημάρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν τους αιμοδότες που στηρίζουν τις εθελοντικές αιμοδοσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ιδιαίτερα την εποχή της πανδημίας, ώστε κάθε συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό που λέγεται αίμα, όταν το χρειαστεί και καλούν τους συμπολίτες μας να κοινοποιήσουν παντού τις ακριβείς ημερομηνίες των αιμοδοσιών που είναι οι παρακάτω:

Δεκέμβριος 2020 - 8, 10, 12, 15, 17, 19, 22, 29.

Ιανουάριος 2021 - 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30.

 

 

 

 

Σύμφωνα με ανάρτηση του gov.gr, οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μετακινούνται για Αιμοδοσία, είτε με τη Βεβαίωση κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών επιλέγοντας τον κωδικό Β1, είτε με την αποστολή SMS με τον κωδικό 1 στο 13033.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική  τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

Τις εθελοντικές αιμοδοσίες υποστηρίζουν οι εθελοντές της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Παύλου Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2313 307011 και στο 2310 020160.

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!