Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν.Θεσσαλονίκης: υπερψηφίστηκαν τα αιτήματά μας στην Π.Ε.Δ. Κ. Μακεδονίας

 


Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης

 
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων του Νομού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με το Σωματείο Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης μεταφέραμε τα αιτήματά μας, τα οποία, προς ικανοποίησή μας, εισακούστηκαν.

Επρόκειτο για μία διεξοδική συζήτηση με το Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Κ. Μακεδονίας όπου ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ., κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου, μετέφερε τα αιτήματα των επαγγελματιών του Νομού και του Σωματείου Εστιατόρων-Ψητοπωλών, το οποίο έχει την απόλυτη στήριξη της Ομοσπονδίας ως Σωματείο-μέλος της.

Καταφέραμε να υπερψηφιστεί ομόφωνα το αίτημα του Σωματείου Εστιατόρων-Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κ. Μακεδονίας, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, όπως και όλο το Συμβούλιο για τη στήριξή τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!