Σύλληψη δυο ατόμων για την επίθεση στη δομή φιλοξενίας στο Παλαιόκαστρο

 


Δυο άτομα συνελήφθησαν σήμερα απο την αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη δομή φιλοξενίας στο Παλαιόκαστρο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Grtimes.gr

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται οτι  "Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομική έρευνα, η σύλληψη αφορά δύο Έλληνες, ενώ όπως αναφέρουν πρόσθετες πληροφορίες, ως δράστες της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν ένας 38χρονος πατέρας μαζί με τον ανήλικο γιο του (ηλικίας 13 ετών), οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην ομάδα ατόμων που έκανε την επίθεση κραδαίνωντας μαχαίρια, καδρόνια και σιδερολοστούς στον εξωτερικό χώρο της δομής. 

Στο μεταξύ, αύριο Δευτέρα θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια εισαγγελία από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της δομής, Θοδωρή Καραγιάννη, ενώ η έρευνα από την πλευρά της αστυνομίας για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται. "


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!