Μήνυμα του Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό Σάββα Αναστασιάδη προς την Ομογένεια


Μήνυμα του Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό Σάββα Αναστασιάδη  προς την Ομογένεια, επ' ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Αγαπητοί συμπατριώτες

Αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι σκέψεις και οι προσευχές μου βρίσκονται κοντά σε εσάς,  τους Έλληνες αδελφούς που ζείτε και εργάζεστε στο εξωτερικό.

Σε εσάς που αποτελείτε τον άτυπο Πρεσβευτή της Ελλάδας μας, που στηρίζεται τα δίκαια της κοινής μας Πατρίδας όταν απαιτείται, που πλήττεστε και εσείς σήμερα από τα δεινά της πανδημίας.

Φέτος θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο κλεισμένοι στα σπίτια μας, για να μπορούμε να γιορτάσουμε στο μέλλον όλοι μαζί.

Για να έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε το επετειακό έτος  2021, τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση, με λαμπρότητα όλοι μαζί.

Η πατρίδα, σας αγκαλιάζει και σας εύχεται,

 «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένο το 2021»


Σάββας Αναστασιάδης
Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!