Διαδικτυακά και βιντεοσκοπημένα κάλαντα για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

 


Διαδικτυακά και βιντεοσκοπημένα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημική κρίση, άκουσε φέτος τα κάλαντα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών και των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ), καθένα συνδεδεμένο από το σπίτι του, σήμερα το πρωί έψαλαν διαδικτυακά τα κάλαντα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν την εποπτεία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κώστας Ιακώβου.

Ο κ. Ζέρβας, όμως, άκουσε και βιντεοσκοπημένα κάλαντα από παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ). Κάθε παιδί από το σπίτι του τραγούδησε ένα κομμάτι από τα κάλαντα και το βίντεο που προετοιμάστηκε εστάλη στο προσωπικό email του Δημάρχου μαζί και με τις ευχές της Προέδρου της ΚΕΔΗΘ Ιωάννας Κοσμοπούλου.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!