K. Zέρβας: Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Π. Σταμπουλίδη


Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτη Σταμπουλίδη είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και θέματα που έχουν να κάνουν με τη διενέργεια ελέγχων, πεδίο στο οποίο η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο.

Η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ήλθε σε συνέχεια σειράς επαφών που είχε το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφορικά με τον συντονισμό των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης τόσο με τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας όσο και με τον Διοικητή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς.

Στη συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ήταν παρόντες ο Εντεταλμένος Δημοτικής Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ΔΙΜΕΑ Σπύρος Περιστέρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Πέτρος Παπαφίλης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης Μιχάλης Αλλαγιώτης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!