Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι rapid tests σήμερα έως Πέμπτη σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ


ΔΩΡΕΑΝ rapid test. 

Ο ΕΟΔY σε συνέχεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) που πραγματοποιήθηκαν στις 22, 23, 24 Δεκεμβρίου με αθρόα προσέλευση πολιτών, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά και θα συνεχίσει τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο και την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. καθώς και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 09π.μ. έως 2μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) για όσους πολίτες  επιθυμούν να εξεταστούν. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν μόνο με αυτοκίνητο ή μηχανή ή ποδήλατο για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ συντονιστής COVID-19


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!